Vind de beste keukenspecialist in Duisburg

Kom gemakkelijk en snel in contact met keukenspecialisten uit Duisburg en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

Keukenwinkels Duisburg

Top 11 keukenwinkels in Duisburg

Compleet overzicht van alle keukenwinkels in Duisburg en omgeving

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes & bespaar tot 40%!

Keukenspecialist in Duisburg

In Duisburg zijn 11 keukenwinkels beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle keukenspecialisten uit Duisburg. Iedere keukenspecialist heeft een eigen profiel met bedrijfsinformatie als adresgegevens, contactgegevens en registraties.

Op zoek naar een nieuwe keuken in Duisburg?

Op Keukens Gids vind je altijd een geschikte keukenzaak, gespecialiseerd in het plaatsen en renoveren van keukens in Duisburg. Laat bijvoorbeeld nieuwe kastdeurtjes plaatsen of ga voor een volledig nieuw keukenblok. Ook het plaatsen van een nieuw aanrechtblad of inbouwapparatuur horen bij de werkzaamheden van keukenzaken, evenals het ontwerpen van een nieuwe keuken. Alle bedrijven hebben een eigen pagina met relevante bedrijfsinformatie als adres- en contactgegevens en openingstijden.

Over Duisburg

Duisburg is een plaats in de provincie Vlaams-Brabant en telt in totaal 3204 inwoners, verdeeld over 1356 huishoudens. Per 1356 huishoudens is er 1 keukenwinkel beschikbaar.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden van een nieuwe keuken of keukenrenovatie in Duisburg? Start nu je gratis offerteaanvraag en vergelijk gratis keukenrenovatie experts uit Duisburg en omgeving.

Vraag gratis offertes aan en bespaar!

Overzicht van de top 11 keukenwinkels in Duisburg en omgeving

Vergelijk keukenwinkels en bespaar op de kosten!